Open deze pagina op je mobiel en installeer onze gratis app. ×

Uitjes met kinderen

Attractiepark Slagharen   

In dit attractiepark rollen jullie van het ene in het andere avontuur. Ontdek het Wilde Westen van Nederland en beleef als cowboy of indiaan een geweldig avontuur in meer dan dertig spannende attracties en verbluffende shows!
                                                                                                                                                                       

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Bij Wildlands Adventure Zoo Emmen maken jullie een wereldreis in één dag. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.


Avonturenpark Hellendoorn  

Verscholen in de Sallandse bossen ligt Avonturenpark Hellendoorn. Een pretpark waar ruim 30 topattracties en spectaculaire shows op jullie wachten.


Plopsa Indoor Coevorden

Laat jullie betoveren door de wondere wereld van Plopsa Indoor Coevorden met maar liefst 25 magische attracties. Je favoriete Studio 100-helden zoals Kabouter Plop, K3, Mega Mindy, Bumba, Bobo en Wickie de Viking heten je van harte welkom.

 
Ommen Kinderboerderij

Vooral voor kinderen is er veel te beleven, er zijn altijd dieren die gemakkelijk geaaid en geknuffeld kunnen worden en kinderen kunnen vaak helpen bij het verzorgen van de vele dieren. Hier kun je ook een tasje met inhoud kopen om Het Piratenpad van 3 kilometer tegenover de kinderboerderij te ontdekken.


Dinoland Zwolle                                                                          

In Dinoland gaan jullie terug naar de tijd van de dinosaurussen, miljoenen jaren geleden. Jullie maken er kennis met meer dan 100 soorten dino’s uit het Trias, Jura en Krijt tijdperk en leren van alles over ze.


Het Hol van de Leeuw Lemele

Het Hol van de Leeuw is een waar speelparadijs voor een heel dagje uit. Al slingerend aan touwen, verstoppend in bomen en klauterend boven de grond verkennen de kids de omgeving. De 4 kilometer lange wandelroute ‘Spoor van de Leeuw’ is een leuk vervolg over de Lemelerberg.  


Roke’s Erf Ommen

Jong en oud kan genieten op deze boerderij in Ommen. Bezoek er het boerenbos-golf of het maisdoolhof als het hoog genoeg is of het klompenpad met Stip de Koe. Dit laatste met leuke doe-dingen door onze stallen, tuinen, erf, boerenbos en de strospeelschuur. Sinds kort kun je er ook Vrolijke Koe schilderen!